Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

De zwangerschap is een bijzondere periode, waarbij veel veranderingen in het lichaam plaatsvinden. De zwangerschapsmassage kan lichamelijke klachten tijdens de zwangerschap verlichten, maar ook emotionele spanningen, zoals onzekerheid, angst voor de bevalling, of het niet lekker in je vel zitten.

Hoe ziet de massage eruit?

Voor de massage begint gaan we er eerst samen voor zorgen dat je lekker ligt met behulp van verschillende kussens. Tijdens het masseren van je rug lig je op je zijkant en tijdens het masseren van de rest van je lichaam lig je op je rug. Er zijn volop kussens en rollen aanwezig in de praktijk, zodat we jou lichaam de juiste steun kunnen geven die het nodig heeft.

Wat kan de zwangerschapsmassage voor jou en je ongeboren kindje doen?

Uit onderzoek is gebleken dat ontspanning altijd een positief effect heeft op het lichaam. Zeker tijdens de zwangerschap!

  • zorgt voor een diepere slaap en minder rugpijn
  • de doorbloeding wordt gestimuleerd, waardoor er meer zuurstof en voedingsstoffen beschikbaar komen voor zowel jou en je kindje.
  • door de ontspanning kan je je zwangerschap bewuster en intenser ervaren.
  • jouw gedachten, gevoelens en emoties hebben invloed op de gezondheid van je kindje. Als jij als moeder rustig en ontspannen bent, zal jou kindje dit ook merken en hierdoor rustig worden.

De zwangerschapsmassage is dus een heel mooi cadeau voor jullie beiden!

Investering

60 min €65
45 min €50

 

 

IMG_9734 1