Traditionele Thaise Massage

Traditionele Thaise massage

Traditionele Thaise Massage is een duizenden jaren oude massagevorm die zijn oorsprong kent in India. Elementen uit de Indiase yoga en Chinese acupressuur zijn verweven met de Thaise methode, wat een unieke massage oplevert!.

Bij de traditionele Thaise massage wordt geen gebruikt gemaakt van olie. Het is een stevige, interactieve massage. De ontvanger ligt volledig gekleed op een matras op de grond. De massage is een complete lichaamsbehandeling, waarbij rek- en strektechnieken worden uitgevoerd. Tevens wordt er druk uitgeoefend op de energiebanen. Voor het uitvoeren van deze technieken maak ik gebruik van mijn handen, voeten, knieën, ellebogen en onderarmen.

Wat kan een traditionele Thaise massage voor jou doen?

De Thai noemen hun massagevorm met een knipoog ook wel “yoga for lazy people”. Dit omdat de masseur de strekking geeft, en je het niet zelf hoeft te doen. Hierdoor kun je echter vanuit een veel diepere, meditatieve ontspanning de yoga oefeningen ondergaan en werken de strekkingen nog beter door. Daarnaast profiteer je als gemasseerde niet alleen van de uitwerking van de strekkingen,
maar krijg je tegelijkertijd een acupressuur behandeling en een heerlijk ontspannende massage!

 

IMG_9650[1]

Enkele voordelen op een rijtje:
 
 
* flexibiliteit van het lichaam wordt verhoogt.
* blokkades in energiebanen wordt opgelost
* verbetert je lichaamsbewustzijn
* vermindert effecten van stress.
* verbetert de werking van je organen
* voorkomt en vermindert rug-, nek- en schouderklachten
 
Kortom; een bijzondere massage die zeer ontspannend werkt,
maar je tegelijkertijd ook energie geeft!
 

Investering

90 min € 85
75 min €75
60 min €65