Reacties van anderen

Hieronder enkele recenties die klanten gaven over hun massage;

* Emmy, bedankt voor deze heerlijke massage. Ik heb mijn hele lijf weer gevoeld. De vorm van je massage is voor mij lastig te omschrijven. Je manier van masseren voelt heel vertrouwd en volledig; je voelt aanwezig en betrokken. Dit gaf mij de ruimte om mij geheel te ontspannen en de heerlijke bewegingen op mijn rug te ondergaan. Hier en daar werd ik mij bewust van mijn eigen stijfheid, dat mocht er zijn. De energetische behandeling was bijzonder om te ervaren en voelde goed; als een cadeautje. Ik vond het jammer om op te staan, wetende dat de totale behandeling hiermee echt was afgerond. Dank je wel!

Marit

 

* Emmy weet je als geen ander welkom te laten voelen in haar praktijk, en creëert daarbij een heerlijke rust; de optimale omgeving voor een massage. Daarnaast is Emmy altijd in voor een praatje. Als ervaren masseuse weet zij een krachtige, maar toch altijd ontspannende behandeling te geven die mij nieuwe energie geeft. Een massage van Emmy is een moment van rust en luxe in mijn drukke leven waar ik iedere keer weer naar uitkijk en ik kan het anderen alleen maar aanbevelen.

Ingrid

 

* Na een drukke werkweek heb ik een afspraak gemaakt bij Emmy Sarton. Heb gekozen voor een ontspannende massage van de gehele achterkant van mijn lichaam. Werd ontvangen in een rustgevende omgeving zonder allerlei prikkels, fijne rustige achtergrond muziek. Emmy straalt zelf ook rust uit en neemt de tijd om de massage goed te doen. Ze gebruikt warme olie en weet ook precies de juiste plekken, waar ik vaak veel van verlang voor mijn werk. Ik vond het zeer prettig dat er bij binnenkomst aan mij gevraagd werd of ik ergens last van had. Dit zodat zij er rekening mee kon houden. Ik heb mij 60 minuten lang heerlijk kunnen ontspannen en ben zelfs bijna in slaap gevallen. Heel bijzonder voor mij, aangezien ik een zeer druk en hectisch persoontje ben die zich niet zo goed kan ontspannen. Ik raad het zeker aan om haar te bezoeken. Het is in deze gestreste maatschappij echt nodig om je hoofd helemaal leeg te maken. En je lichaam en geest helemaal te laten ontspannen. Ik ga zeker te weten terug, het is mij meer dan goed bevallen!

MVG Louise Escudero

 

* De massage die ik van Emmy krijg is een voor mij ideale combinatie van ontspannings, drukpunt en sportmassage.Daarnaast toont Emmy ook interesse in me, waardoor ik de massage als een weldaad voor lichaam en geest ervaar. Ik kan het een ieder van harte aanbevelen.

Met vriendelijke groeten, Frank Lintel.

 

* Ik was heerlijk ontspannen na de massage en de dagen erna ook nog.
Ook de klachten aan mijn nek & schouder waren een stuk afgenomen, wat heel prettig was.
Ik vond de sfeer goed, vriendelijke ontvangst en fijne muziek en heb de massage als uniek en extreem ontspannend ervaren.
Vooral het behandelen van de knopen en drukpunten heeft mij geholpen te ontspannen en mijn klachten te verminderen.
De intensiteit was precies goed en ook de mengeling van technieken vond ik plezierig.

Groetjes Angela

 

* Ik heb al vaak massages gehad en stoor me dan vaak aan dat het soms net te pijnlijk is. Je bent dan weer even uit je ontspanning. Bij Emmy is dat echt anders; het voelt alsof je op een roze wolk ligt. De massage is stevig, maar desondanks ook zacht en ontspannend en op geen enkel moment was er een irritatie of pijn. Heerlijk!

Hein