Ervaringen van klanten

Angela (haptonomie)

Via een Facebook-oproep kwamen we met elkaar in contact. Mijn hulpvraag was leren mijn lichaam beter te ontspannen. Al vrij snel werd duidelijk dat ik me overvraagd voel, en me 'hard' maak ter zelfbescherming. Middels -ogenschijnlijk haast te makkelijke- oefeningen leerde ik me meer open te stellen en te ontvangen. Doordat Emmy niet oordeelt en goed kan luisteren naar haar eigen intuïtie, durfde ik mijn oordelen over mezelf af en toe los te laten, en mijn gevoel serieus te nemen. Ik voelde me gezien. Emmy heeft me geleerd mijn ruimte met anderen te delen, zonder mijn eigen ruimte daarvoor op te moeten offeren.

Linda (haptonomie)

Ik kwam bij Emmy op een belangrijk keerpunt in mijn leven. Door de sessies is er een verandering ontstaan waardoor ik met rust en vertrouwen een nieuwe weg in sla. Wat ik zo fijn vind aan Emmy is dat ze de ruimte geeft aan wat nodig is. Geen moment heb ik een oordeel gevoeld en altijd had ze evenveel rust en aandacht. Tegelijk weet ze je goed 'bij de les te houden' en terug te brengen naar waar het om gaat. Elke keer ging ik weer weg met de nodig inzichten, waardoor ik direct in de praktijk aan de slag kon.

Hein (massage)

Ik heb al vaak massages gehad en stoor me dan vaak aan dat het soms net te pijnlijk is. Je bent dan weer even uit je ontspanning. Bij Emmy is dat echt anders; het voelt alsof je op een roze wolk ligt. De massage is stevig, maar desondanks ook zacht en ontspannend en op geen enkel moment was er een irritatie of pijn. Heerlijk!

Milja de Vries (massage)

Emmy masseert regelmatig mijn rug, nek en schouders. Ze doet dit met aandacht. Dankzij haar kundige handen komt er weer beweging in mijn lijf. De massageruimte is rustig en schoon en voelt prettig. Emmy's massage is zeer nuttig en het is voor mij dé manier om ontspannen aan mijn dag te beginnen.

Louise Escudero (massage)

Na een drukke werkweek heb ik een afspraak gemaakt bij Emmy Sarton. Heb gekozen voor een ontspannende massage van de gehele achterkant van mijn lichaam. Werd ontvangen in een rustgevende omgeving zonder allerlei prikkels, fijne rustige achtergrond muziek. Emmy straalt zelf ook rust uit en neemt de tijd om de massage goed te doen. Ze gebruikt warme olie en weet ook precies de juiste plekken, waar ik vaak veel van verlang voor mijn werk. Ik vond het zeer prettig dat er bij binnenkomst aan mij gevraagd werd of ik ergens last van had. Dit zodat zij er rekening mee kon houden. Ik heb mij 60 minuten lang heerlijk kunnen ontspannen en ben zelfs bijna in slaap gevallen. Heel bijzonder voor mij, aangezien ik een zeer druk en hectisch persoontje ben die zich niet zo goed kan ontspannen. Ik raad het zeker aan om haar te bezoeken. Het is in deze gestreste maatschappij echt nodig om je hoofd helemaal leeg te maken. En je lichaam en geest helemaal te laten ontspannen. Ik ga zeker te weten terug, het is mij meer dan goed bevallen!

Marit (massage)

Emmy, bedankt voor deze heerlijke massage. Ik heb mijn hele lijf weer gevoeld. De vorm van je massage is voor mij lastig te omschrijven. Je manier van masseren voelt heel vertrouwd en volledig; je voelt aanwezig en betrokken. Dit gaf mij de ruimte om mij geheel te ontspannen en de heerlijke bewegingen op mijn rug te ondergaan. Hier en daar werd ik mij bewust van mijn eigen stijfheid, dat mocht er zijn. De energetische behandeling was bijzonder om te ervaren en voelde goed; als een cadeautje. Ik vond het jammer om op te staan, wetende dat de totale behandeling hiermee echt was afgerond. Dank je wel!

Angela (haptonomie)

Emmy werkt vanuit haar praktijk aan huis. Leuk, zo zie je wat meer van de persoon die je behandelaar is. De ruimte is schoon en opgeruimd, en er staat altijd een kop thee voor me klaar! Ik heb na tien sessies mijn doel bereikt: ik kan me beter ontspannen, en als bonus heb ik erbij gekregen dat ik me energetisch gezien meer kan openstellen voor anderen zonder daarbij leeg te lopen.

Judith (haptonomie)

Ik heb de haptotherapie als zeer waardevol ervaren. Het heeft mij handvatten en inzichten gegeven. Met de juiste oefeningen werd tastbaar gemaakt waar ik mij nog verder in kon ontwikkelen. Ieder keer ging in haar huis met nieuwe inzichten en kon ik meteen hetgeen ik geleerd had in de sessies in praktijk brengen.

Wat ik geleerd heb:

- ik weet nu echt wie ik ben
- ik durf mijzelf te zijn
- ik voel mij zelfverzekerder
- ik kan ruimte voor mijzelf innemen
- ik ben meer in het moment aanwezig en kan meer genieten
- ik ben tevreden met mijzelf

Ik kan het iedereen aanbevelen!

Ingrid (massage)

Emmy weet je als geen ander welkom te laten voelen in haar praktijk, en creëert daarbij een heerlijke rust; de optimale omgeving voor een massage. Daarnaast is Emmy altijd in voor een praatje. Als ervaren masseuse weet zij een krachtige, maar toch altijd ontspannende behandeling te geven die mij nieuwe energie geeft. Een massage van Emmy is een moment van rust en luxe in mijn drukke leven waar ik iedere keer weer naar uitkijk en ik kan het anderen alleen maar aanbevelen.

Hans (haptonomie)

Emmy heeft mij geholpen om tot mijn diepere gevoelens te komen en te leren stilstaan bij mijn gevoelens. Na iedere sessie ging ik weer met nieuwe inzichten naar huis. Verder straalt ze een enorme rust uit, waardoor je zelf ook tot rust komt.