Aloe vera webshop

Sinds ik zelf de krachtige werking van aloe vera ervaren heb, was ik fan! Voor mij was de eerste kennismaking met de aloe vera, de gel, die ik smeerde op mijn verbrande huid in Maleisie. Wat werkte dat goed! Pas vele jaren later kwam ik erachter dat juist het inwendig gebruik van aloe vera heel krachtig werkt en ben ik helemaal fan geworden!

Wat is aloe vera nu eigenlijk?

De aloe vera is een cactusachtige plant, die ook wel de “wonderplant” of “natuurlijke genezer” wordt genoemd. In de bladeren zit een dikke gelei laag. Deze gelei bevat 200 verschillende bouwstoffen (vitamine, mineralen, aminozuren, spoor elementen enz) waarvan de gezamenlijke werking en balans een krachtiger effect heeft, dan dat de stoffen apart gebruikt zouden worden. Een belangrijke stof in de aloe vera is saponine. Dit is een zeepachtige stof die de darmen helpt om hardnekkig vastzittende afvalstoffen te verwijderen. Daarnaast helpt de aloe vera de immuniteit te verhogen, stimuleert het de spijsvertering en zorgt voor een fitter gevoel.

Het ene aloë vera product is het andere niet

Veel producten die op de markt beschikbaar zijn, maken gebruik van de goede naam van aloë vera. Zo zie je in de supermarkt cremes, douchegel en zelfs wc papier met aloe vera. Het percentage aloe vera wat erin zit, is vaak minimaal. De Producten van Forever Living Products bevatten een hoog percentage aloë vera zodat de gunstige invloed op gezondheid optimaal is. Daarnaast beheren zij het hele productieproces, van plant tot eindproduct en kunnen ze hierdoor de hoogwaardige kwaliteit garanderen. En dat merk je!